O NAMA

Od 1995. godine s Vama

Dobrodošli u poduzeće Raimpex d.o.o. koje je osnovano kao obiteljska tvrtka 1995. godine što znači da strastveno postojimo više od 25 godina i daleko smo dogurali od našeg početka. Imamo široki asortiman najvećih svjetskih marki profesionalnih alata tako da možete biti sigurni da ćete pronaći upravo alat koji vam je potreban za obavljanje posla.

Trebate rješenje za vaš problem? U Raimpexu znamo kakve sve izazove možete imati pa je naše osoblje više nego voljno pružiti svoje profesionalne savjete i dugogodišnje iskustvo. Kako smo od alata stvorili svoje postojanje, ne brinite, naći ćemo rješenje za vas. Posvećeni smo pružanju najboljih alata i opreme na tržištu s posebnim naglaskom na Unior i Kemper.

Djelatnost tvrtke je veleprodaja i maloprodaja alata, plinskog programa, sustava za centralno grijanje, te vodovodnih instalacija. Kroz dugi niz godina djelovanja na hrvatskom tržištu dokazali smo se kao pouzdan partner. Ugovorni smo partner nekoliko velikih hrvatskih proizvodnih poduzeća, te sudionici u javnim nabavama.

Trebate li neki specijalizirani alat? Trebate ga brzo? Pronađite ga u našem webshopu kojem možete pristupiti bilo kad i od bilo gdje. Možemo dostaviti vašu narudžbu gdje god želite pa ne morate gubiti vrijeme na dolazak po alat. No, ako ste osoba koja voli osobno preuzeti svoj alat svakako provjerite u našem webshopu imamo li to što tražite, a zatim dođite kod nas.

Naše sjedište je u zagrebačkoj Dubravi gdje je ujedno i maloprodajno-izložbeni prostor s najvećom ponudom UNIOR alata na području središnje Hrvatske, te plinskog programa talijanskog branda KEMPER s.r.l.

U veleprodaji nudimo proizvode iz plinskog programa talijanskog branda KEMPER s.r.l., kojem smo direktni partneri.
Osim toga u  našoj ponudi nudimo:
-ručni i električni alati renomiranih svjetskih proizvođača – Stahlwille, Unior, HM-Muellner, Gedore, Hazet, Makita, Bosch….
-ALU-PEX sustavi centralnog grijanja te vodovodni instalacija

U maloprodaji, osim gore navedenih stvari, nudimo i elektro materijal, vijke, ličilački pribor, brave i okove, slavine, silikone, PUR pjene…
Redovito radimo na poboljšanju naše usluge i ponude te nastojimo proširiti naš asortiman kako bi zadovoljili sve potrebe naših kupaca. Nadamo se da ćete u našim proizvodima pronašli što vam je potrebno i uživati kao što mi uživamo nuditi vam ih. Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara, ne ustručavajte se kontaktirati ili posjetiti nas.

MALOPRODAJA I VELEPRODAJA 

Tel: +385(0)1 29 88 260
Fax: +385(0)1 29 89 881
E-mail: raimpex@raimpex.hr
Shopping Cart
Scroll to Top