ADAPTER ZA BITS NASTAVKE 1/4″-1/4″ UNIOR 1889 (612867)

Najniža cijena: 2.70 
Snižena cijena: 3.04 

Dostupno uz narudžbu

Besplatna dostava iznad 70€

  • Dostava unutar 2-3 radna dana za dostupne artikle
  • Dostava 5-7 radnih dana za artikle po narudžbi
  • Mogućnost osobnog preuzimanja

Genijalni adapter za 1/4″ bitove omogućuje da bilo koji ručni ili električni alat pretvorite u dobar odvijač s brzim izmjenjivanjem bitova. Radi s ručnim ključevima s čegrtaljkama, univerzalnim držalima za bitove od 1/4″, električnim i aku alatima te pneumatskim alatima. Izdržljiva legura krom-vanadij čelika izdržava čak i aplikacije s velikim zakretnim momentom.

Možda imate stotine različitih bitova na svom radnom stolu, ali što učiniti kada trebate koristiti te bitove sa ključem s čegrtaljkom?

Neki uobičajeni bitovi dostupni su u svakom kompletu ključeva, ali neke egzotičnije verzije nisu. Osim toga obično morate kupiti cijeli set bitova kako biste dobili taj jedan bit koji vam je potreban. Ovaj sjajni mali adapter je vrijedan svoje težine u zlatu jer se višestruko isplati; sada se bilo koji brzoizmjenjivi bit od 1/4″ na vašem radnom stolu može koristiti s bilo kojim zračnim, električnim ili ručnim alatom s 1/4″ sjedištem ili reduktorom. Toliko dobar i koristan da ćete poželjeti kupiti više i za posao i za doma.

-Adapter za BIT nastavke

– materijal: poseban alatni čelik

– kovan, u cijelosti ojačan i zakaljen

– kromirani (EN12540)

– Upotreba

– E 6, 3 i C 6, 3

Brand

Shopping Cart
AKCIJA 10%
Scroll to Top