Praktik Aku bušilica-odvijač u koferu PTQ018 (1483)

114.68 

Availability: 1 na zalihi

Besplatna dostava iznad 70€

  • Dostava unutar 2-3 radna dana za dostupne artikle
  • Dostava 5-7 radnih dana za artikle po narudžbi
  • Mogućnost osobnog preuzimanja

Praktik PTQ018 akumulatorska bušilica i odvijač je dodatak alatu koji svaki pravi i hoby majstor moraju imati. Ova bežična bušilica je uvijek spremna i namijenjena za sve vrste bušenja i rada sa vijcima.

Kompaktna i lagana s ergonomski razvijenom ručkom pruža dodatnu udobnost tijekom korištenja pa jet ime idealna je za sve montažerske poslove, kako jednostavno tako i složenije. Brzostezna glava prihvata od 0,8mm do 10mm prikladna je sva uobičajena svrdla i nastavke za vijke. Zakretni moment od 30 Nm čini ju pogodnom za sve radove u drvetu, metalu ili plastici.

Regulacija kvačila ima više pozicija za precizniji rad. Spojka s 19+1 položaja ove bušilice uz pravillnu uporabu sprječava uništavanje glava vijaka pružajući dodatnu razinu kontrole. Posjeduje jednostavan izbor broja okretaja elektronski pomoću prekidača i dvije mehaničke brzine. Mogućnost izbora smjera vrtnje lijevo/desno.

LED svjetlo ispod glave omogućava vam da osjetlite mjesto kojem pristupate i time vam daje mogućnost rada gdje neke druge bušilice ne bi mogli koristiti bez dodatne rasvjete.

Priložene su dvije FLEXPOWER LI-ION baterije od 18V sa indikatorom napunjenosti, punjač, te pribor: svrdla i bitovi. Baterije su kompatibilne sa svim uređajima u FLEXPOWER liniji proizvoda tako da ove baterije možete koristiti i na drugim uređajima i obrnuto. Očekivano vrijeme punjenja je svega 1h po bateriji.

Dodatna kopča za remen, za brži i lakši rad. Alat dolazi u transportnom koferu šti čini ovaj alat vrlo praktičnim za transport i nije potreban poseban kofer.

Brand

Shopping Cart
Scroll to Top